Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24- شیرین بینا گفت: هر کس خودش مسئول حرف‌هایی است که می‌زند. هنرمندان افرادی جدا از جامعه خود نیستند. یک هنرمند مانند پروانه معصومی مخالف اظهار نظر سیاسی و هنرمندی مانند لیلا حاتمی موافق اظهار نظر در کشوری دیگر است.

شیرین بینا درباره ورود چهره های جدید برای بازی در آثار مختلف اظهار کرد: تعدادی از این چهره ها کلاس های بازیگری رفته اند و تا حدودی بلد هستند، تعدادی تئاتر کار کرده اند و بر بازی اشراف دارند، اما تعدادی هستند که برای نقش و کار مناسب نبوده، اصلا استعداد بازیگری ندارند و صرفا از روی آشنایی و این که می خواهند مانند گلزار، مهناز افشار و الناز شاکردوست سوپراستار شوند وارد این کار شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تهیه کنندگان نیز صرفا به دنبال کسب پول بیشتر هستند به همین دلیل از کسانی استفاده می کنند که یا پول دریافت نمی کنند و تازه وارد هستند یا پول می دهند که نقش بخرند و نقش های خوب را به این افراد می دهند. این مسائل در حال حاضر موضوعی روتین است، در نتیجه این روند کیفیت آثار تنزل پیدا می کند.

وی ادامه داد: تهیه کننده متوجه نیست وقتی بازیگر نابلد می آورد که در فضای این عرصه نیست و یک کلاس هم نرفته و آموزش ندیده است فضای کار تبدیل به آموزشگاه بازیگری می شود یعنی باید یک خط فیلمنامه دو هزار بار تکرار شود تا آن را به درستی بازی کند، نگاه کردن به دوربین و پیاده کردن احساس در بازی به او دیکته شود. در چنین وضعیتی برداشت ها زیاد و کار طولانی می شود و کیفیت کار با سر زمین می خورد.

بازیگر «مسافری از هند» به گسترش فضای مجازی در میان مخاطبان اشاره کرد و توضیح داد: در تمام دنیا از فضای مجازی استفاده می کنند و معایب و محاسنی دارد که اگر استفاده درست از آن شود می تواند مفید باشد. کتاب، مجله و روزنامه نیز خوب و بد دارد.این روزها اینستاگرام باب شده است در حالی که بنده اهمیتی به ایسنتاگرام نمی دهم، گاهی نگاه می کنم چون موظف می دانم به عنوان انسانی که در جامعه زندگی می کنم مشرف بر موضوعات و وقایع پیرامون خود باشم. در گذشته روزنامه و کتاب در بین مردم رواج داشت اما امروز فضای مجازی باب شده است نه این که از ابزار گذشته استفاده نکنیم اما چون همه آن ها در فضای مجازی وجود دارد استفاده از آن اشکالی ندارد.

بازیگر «مریم مقدس» درباره اظهار نظرهای سیاسی هنرمندان بیان کرد: هر کس خودش مسئول حرف هایی است که می زند. هنرمندان افرادی جدا از جامعه خود نیستند. یک هنرمند مانند پروانه معصومی مخالف اظهار نظر سیاسی و هنرمندی مانند لیلا حاتمی موافق اظهار نظر در کشوری دیگر است. اظهار نظر در مسائل مختلف بستگی به خصوصیت رفتاری و اخلاقی یک هنرمند دارد.

میزان

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۶۳۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه میلیونی برای اشتغال اتباع خارجی غیرمجاز

اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی بخشنامه‌ای میزان جدید جریمه کارفرمایانی که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده می‌کنند را برای اجرا به ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان‌ها ابلاغ کرد.

به گزارش ایسنا، به موجب این بخشنامه به استناد بند (ج) ماده (۱۱) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و بر اساس مصوبه اخیر شورای عالی کار مبنی بر تعیین حداقل حقوق و دستمزد روزانه در سال ۱۴۰۳، میزان جریمه کارفرمایانی که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده کنند، بابت هر روز اشتغال غیرمجاز مبلغ ۱۱ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۶۴۰ ریال تعیین شده که در صورت تکرار تخلف، این میزان ۲ برابر خواهد شد.

سال گذشته جریمه به‌کارگیری اتباع غیر مجاز خارجی بابت هر روز اشتغال، ۸ میلیون و ۸۴۷ هزار و ۱۴۰ ریال بود که این رقم در سال ۱۴۰۳ از سوی اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت کار ۱۱ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۶۴۰ ریال اعلام شده و ۳۱۰ هزار تومان نسبت به سال گذشته بیشتر شده است.

بر اساس ماده ۱۲۰ قانون کار، اتباع بیگانه نمی‌توانند در ایران مشغول به کار شوند مگر آنکه دارای روادید ورود با حق کار مشخص بوده و مطابق قوانین و آیین‌نامه‌های مربوطه، پروانه کار دریافت کرده باشند.

مطابق با بند ج ماده ۱۱ قانون تنظیم بخشی از درآمد‌های دولت، هر کارفرمایی که به صورت غیرمجاز از نیروی کار خارجی استفاده کند یا در مشاغلی به جز شغل تعیین شده در پروانه کار اقدام کند، به ۵ برابر حداقل دستمزد برای هر روز اشتغال جریمه می‌شود.

با توجه به مصوبه شورای عالی کار که حداقل دستمزد روزانه امسال را ۲۳۸ هزار و ۸۷۲ هزار تومان تعیین کرده است، مبلغ جریمه بابت هر روز اشتغال غیرمجاز اتباع خارجی به میزان ۵ برابر حداقل دستمزد روزانه و معادل ۱ میلیون و ۱۹۴ هزار و ۳۶۴ تومان خواهد بود که در صورت خودداری کارفرمایان از پرداخت جریمه مقرر در این بند، بر اساس ماده (۱۸۱) قانون کار مصوبه ۲۹ آبان ماه ۱۳۶۹ مجمع تشخیص مصلحت نظام تعقیب کیفری به عمل خواهد آمد.

طبق گزارش وزارت کار از وضعیت اشتغال اتباع خارجی و بر مبنای عملکرد ۶ ماهه سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۱۹۵ فقره پروانه کار برای نیرو‌های خواهان اشتغال توسط وزارت کار صادر شده و طی این مدت ۳۱۲۲ مورد پروانه کار برای افراد خارجی شاغل در کشور از طریق این وزارتخانه تمدید شده است. همچنین تعداد ۲۴ هزار و ۷۵۰ مورد بازرسی از کارگاه‌ها، ۱۹۲۷ فقره گشت مشترک شناسایی اشتغال اتباع غیرمجاز و شناسایی ۶۷۰۵ مورد کارفرمای متخلف در دستور کار وزارت کار قرار گرفته و محقق شده است.

پیش از این معاون اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آمار اشتغال اتباع خارجی در کشور را بیش از ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر اعلام کرده و گفته بود: حضور اتباع خارجی در کشور صرفنظر از ابعاد امنیتی، ابعاد فرهنگی و اقتصادی هم دارد و وزارت کار به کسانی مجوز می‌دهد که حضورشان در داخل کشور قانونی و قابل شناسایی باشند.

برابر قانون کار اتباع بیگانه‌ای که فاقد پروانه کار، پروانه کار موقت یا کارت کار موقت باشند، اجازه اشتغال در کشور را ندارند و در صورت اشتغال و به‌کارگیری، کارفرمای آن‌ها متخلف و مشمول جریمه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ببینید | ویدیوی جدید حمید معصومی‌نژاد؛ واکنش آقای گزارشگر بعد از خوردن سیر!
  • ابعاد پیچیده فوت خانم بازیگر؛ ماجرای خبر دستگیری فرد مرموز / وکیل زهره فکور صبور: پرونده جزئیات محرمانه و اخلاقی دارد
  • صید ماهی بدون پروانه در این شهر ممنوع شد
  • ابعاد پیچیده فوت خانم بازیگر؛ ماجرای خبر دستگیری فرد مرموز
  • فیلم سینمایی «آبی روش» پروانه نمایش گرفت
  • «آبی روشن» پروانه نمایش گرفت
  • «باگ» در جایزه آکادمی دانشجویی اسکار/ پدری که از حشره می‌ترسد
  • جریمه میلیونی برای اشتغال اتباع خارجی غیرمجاز
  • ماجرای دیدار وزیر ارشاد و رضا رویگری
  • خسرو غفوریان کیست؟ / عکس‌هایی که برای ژیلا صادقی داستان شد/ هنوز توماج صالحی ترند است/ هجمه جدید علیه کاظم صدیقی با نام لیلا